Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

Countrystay Surfcamp, Villa Antonio 

Van de verharde weg ligt ons Surfcamp Villa Antonio in het idyllische dorpje Villaverde, op slechts 10 minuten rijden van onze surfschool in Corralejo. Het dorpje Villaverde ligt tussen vulkanen en heuvels met een prachtig uitzicht over de zee en het naburige eiland Lanzarote.

 Villa Antonio

De luxe villa beschikt over appartementen / studio''s, elk met een volledig uitgeruste keuken, 2-3 persoons slaapkamers evenals satelliet-tv en dvd-spelers. Het Villa Antonio surfkamp is gelegen in een rustige woonstraat, Villa Antonio is afgezonderd en heeft een prive zonneterras en barbecue omgeven door bomen.

De omliggende vulkanen zijn zeer geschikt voor wandelen, mountainbiken op de heuvels en heeft een nabijgelegen skatepark voor de kinderen. Villaverde heeft een paar van de beste restaurants in de regio met goede Spaanse en Canarische gerechten, zoals Casa Marcos, El Horno, El Rancho, Casa Vieja & El Mahou. Villaverde is ideaal voor degenen die willen ontspannen in een rustige, authentiek Spaans dorp na een drukke dag op het strand. Op loopafstand van de Villa Antonio surfcamp is een kleine supermarkt, typische Tapas-Bar, bakkerij, cafetaria, en de bushalte naar het nabijgelegen Corralejo met zijn surf winkels, bars en het internationaal nachtleven. Studenten die in Villa Antonio verblijven worden opgehaalt en teruggebracht naar de Villa Antonio surfkamp voor de surflessen. Klik hier en boek nu!

Services:

• 7 nachten / week verblijf in comfortabele Villa Antonio in een appartement / studio

• Sat-TV/Surfvideos

• Volledig ingerichte keuken

• zonneterras om te relaxen met barbecue hoek

• 6 dagen / week surflessen

• Theorie en praktijk surf lessen (min.24h/week)

• Professionele begeleiding van ervaren gekwalificeerde instructeurs

• Hoge kwaliteit surfen materiaal

• Surfboard, Quiksilver / Roxy Wetsuit, Leash & Wax

• Transfer naar de beste surfspots in een 4x4

• Luchthaven transfer

 

Alle cursussen en kampen lopen het hele jaar door, zodat je elke dag kunt beginnen. We raden 2 weken surfles aan om echt voortgang van je surfen te boeken en om van de Spaanse levensstijl te kunnen genieten.

 

Villa Antonio Surfcamp Packages

 

Surfcamp zijn per persoon.


High season prices: 21/06 - 23/09   &   20/12 - 10/01

 

1 week surfcamp:
Villa Antonio 3 persoons kamer:  360
Villa Antonio 2 persoons kamer:  420
Villa Antonio 1 persoons kamer:  500
2 weeks surfcamp:
Villa Antonio 3 persoons kamer:  680
Villa Antonio 2 persoons kamer:  775
Villa Antonio 1 persoons kamer:  950

Low season prices: 24/09 - 19/12   &   11/01 - 20/06 

 

1 week surfcamp:
Villa Antonio 3 persoons kamer:  330
Villa Antonio 2 persoons kamer:  380
Villa Antonio 1 persoons kamer:  450
2 weeks surfcamp:
Villa Antonio 3 persoons kamer:  660
Villa Antonio 2 persoons kamer:  760
Villa Antonio 1 persoons kamer:  900
 

Klik hier en boek nu!

 
Email Us
Personeel gezocht