Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

Quiksilver Surfschool Fuerteventura surf cursus voor kinderen

Kinderen zijn dol op surfen.

Ze leren sneller en makkelijker dan volwassenen, ze hebben een andere manier van leren en andere fysieke mogelijkheden dan volwassenen. Dat is waarom professionele surf lessen voor kinderen aan bepaalde criteria moeten voldoen om de veiligheid te garanderen, en ook om ieder kind de kans geven om de vooruitgang te boeken op zijn of haar individuele tempo.

En uiteindelijk is een hoge fun factor erg belangrijk! Met meer dan 15 jaar leservaring, zijn tientallen lokale surfers gestart surfen bij ons toen ze grommets (jonge surfers)waren, sommige van hun zijn nu pro´s!

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura

Professionele coaches

Onze coaches zijn niet alleen gekwalificeerde instructeurs maar tevens ook ervaren lifeguards. We weten precies hoe we moeten werken met kinderen om ze gelukkig en gemotiveerd te maken. Voor de veiligheid en het toezicht op uw kinderen hebben we altijd twee surf instructeurs per klas.

Surfen is leuk en veilig!

Kinderen zijn alleen gemotiveerd om te surfen als ze zich amuseren. Vanuit onze jarenlange ervaring (sommige van ons het hebben zelf kinderen die surfen),weten we het beste hoe je met kinderen omgaat in het water. Van leuke warming-up oefeningen zoals in het water spelen, tot tricks die alleen kinderen kunnen doen op de surfplank - wij maken het surfen vol plezier!

Surfen is een snel groeiende sport over de hele wereld, die kracht, coördinatie, en het bewustzijn en begrip voor de oceaan zal ontwikkelen. We maken gebruik van kind-vriendelijke materialen, zoals soft-boards in adequate maten, en we bieden de nieuwste comfortabele Quiksilver en Roxy wetsuits om ze voor de zon en kou te beschermen!

Individuen

Leder kind is een individu en heeft zijn of haar eigen manier van leren. Om veiligheid en individuele aandacht te garanderen, leren we kinderen alleen in kleine groepen met een maximum van 8 kinderen en twee instructeurs. We bieden kinderen surflessen in een veilige en fijne omgeving voor kinderen van 8-13 jaar oud. Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen info@quiksilversurfschoolfuerteventura.com

 
Email Us
Personeel gezocht