Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

De Quiksilver Surf School Fuerteventura twee weken cursus: 12 dagen cursus (48 uur)

 Twee Weekse cursus

Leer doel: Om je surf niveau snel te verbeteren. De twee weken durende cursus is voor mensen die serieus zijn over het leren

Leer resultaat: De twee weken cursus is de beste manier om van beginnende surfer tot en met ongebroken (groene) golf surfer te groeien, voor het leren van turns en manoeuvres. De twee weken durende cursus kan een combinatie van twee andere cursussen zijn.
Je kunt ervoor kiezen om te beginnen met "de beginners cursus" en deze af te ronden met "de verbeteraars cursus", of misschien ben je al vrij goed en wil je beginnen met "de verbeteraars cursus" en je dan de tweede week meer richten op de meer geavanceerde technieken.

Vereist Niveau: Alle niveaus, geen eerdere surf ervaring is vereist.

Prijs:

 vanaf 430.- €

   

 

Klik hier om deze cursus te boeken.

Inclusief in de 2 weekse surf cursus: Surf materiaal, theorie en praktijk les, spot transfer en verzekering.

 *Accomodatie is niet bij deze prijs inbegrepen, klik hier om een 2 weekse surf cursus in combinatie met een verblijf in 1 van onze surfcamps te boeken.

 Quiksilver Surfschool - Learn To Surf With Us
 
Email Us
Personeel gezocht