Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

Fuerteventura - the "Endless Summer Island"...

 Fuerteventura - Paradise Island
Het eiland

Al sinds de oudheid bekend als de "Fortunate eilanden", genieten de Canarische Eilanden van een permanent subtropisch klimaat verfrist door de zeebries en de Passaat wind, met warm water en consistente golven het hele jaar door.

 

Het is de perfecte locatie voor zowel ervaren surfers en totale beginners

Het eiland heeft momenteel drie natuurparken: de Duinen van Corralejo, Het eilandje Lobos in het noorden en het schiereiland Jandia in het zuiden.

Het eiland is onlangs uitgeroepen tot "Reserva de la Biosfera" en zijn natuurlijke staat is bijna volledig bewaard gebleven

 Fuerteventura - Surf Paradise
Het Hawaii van Europa

Reizende surfers ontdekten de eilanden als een surf bestemming in de jaren tachtig. Hier vonden zij een eilanden groep van vulkanische oorsprong, gelegen buiten de continentale plaat, omgeven door diepe wateren in een subtropisch klimaat en de passaat wind zone. Fuerteventura heeft een zeer laid-back stijl van leven, warm water en de kwaliteit van golven worden vaak vergeleken met Hawaii, Waardoor de canarische eilanden onder de surfers steeds vaker bekend staan als het hawaii van europa.

 

Surf Spots

Het hele jaar door consistente golven en spots voor alle niveau''s verwelkomen surfers op een trip naar fuerteventura. Het noordelijke puntje van Fuerteventura rond Corralejo, met aan de overkant Lanzarote, is het belangrijkste surf gebied op het eiland, met lange zandstranden en reef breaks op de westelijke, noordelijke en oostelijke kusten. Er zijn meer dan 50 surfspots binnen een afstand van 25 km, voorzien alle niveaus, van gemakkelijke beach breaks voor beginners tot lange golven voor manoeuvres, trics en barrels in grote golven, waarvan sommige van wereldklasse zijn.In het algemeen, zijn de meeste surfspots goed verstopt voor het massa toerisme en worden doorgaans alleen bezocht door surfers. De golven aan de noordkust zijn lang en perfect en de meeste zijn reef breaks. Er zijn ook heel lang zandstranden stranden aan de oost-en westkust, perfect voor beginners.De watertemperatuur varieert tussen de 18 C in de winter en 24 C in de zomer en het is warm weer gedurende het hele jaar , met een gemiddelde van 23 C in de winter! Dus met warm water het hele jaar door kan je surfen in boardshorts of korte wetsuits!

 

 
Email Us
Personeel gezocht