Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

Over ons

Surfen is een van de meest gave sporten ter wereld.

Om de kracht en schoonheid van de golven te voelen, de adrenaline die door je lijf giert als je een golf rijd, met de rust en vrede die heerst als je in de line-up voor de volgende set golven wacht.

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Surfer Joachim Hirsch
Joachim Hirsch

Ik wist in 1994 toen ik de school begon, dat als ik mensen liet zien hoe je leert surfen, dat ze net zo enthousiast zouden worden als dat ik zelf ben.

Sinds die tijd hebben duizenden leerlingen leren surfen bij ons, en er is niets beters om te zien hoe groot de smile op hun gezicht is als ze hun eerste golf hebben gesurft, om ze to horen lachen en gillen als kleine kinderen in een speeltuin. Sinds het begin ben ik omringt door een team van enthousiaste en gepasioneerde instructeurs die niet alleen zelf zeer goed kunnen surfen, maar ook nog eens zeer gemotiveerd zijn om hun kennis te delen. De quiksilver surfschool, de lessen en ons camp zijn een resultaat van onze collectieve ervaring van de afgelopen zestien jaar en refleceren onze permanene intentie om onze kwaliteit en proffesionaliteit te blijven verbeteren. Hier wordt gecoached door ervaren meertalige instructeurs die gecertificeerd zijn als surf coaches en lifeguards. Wij zijn een van de grootste scholen in de Canarische Eilanden en dit geeft ons de mogelijkheid om aparte groepen op basis van het niveau en vaardigheden te maken en rijden naar de verschillende surfspots, waardoor we altijd de juiste spot voor het juiste niveau kunnen bieden.

"De surfschool maakt het voor mij mogelijk om mijn passie voor surfen en haar unieke levensstijl te delen."

Joachim Hirsch, Owner Quiksilver Surfschool Fuerteventura.

Officiele FCS school

Dit kwaliteits stempel garandeert:

• Professionele assistentie van gekwalificeerde instructeurs

• Efficiente surflessen van hoge kwaliteit

• Het allerbeste surfmateriaal

• Max. 8 leerlingen per instructeur

• Voldaan aan alle veiligheids normen

• Verzekering voor alle leerlingen

• De Quiksilver Surfschool is een officiele school van de Canary Surfing Federation (FCS).

• Geautoriseert bij de locale autoriteiten

 Surf With Us
 
Email Us
Personeel gezocht