Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

Quiksilver Surf School Fuerteventura Surfaris 

Onze ervaren gidsen nemen je mee naar de beste surfspot van de dag specifiek voor de betere surfers ( het kunnen nemen en rijden ongebroken golven, turns maken op de golf). De belangrijkste voordelen van een surfari zijn dat je in staat bent om je eigen materiaal te gebruiken, om goede feedback te krijgen van een ervaren surf coach, maar ook om met andere surfers van onze school te socialisen.

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Surfaris

Op de surfari rij je in een 4x4 voertuig met de betere leerlingen en instructeur naar de meest geschikte reefbreak of strand van de dag, veel leerlingen van de Quiksilver Surfschool Fuerteventura maakte vrienden voor het leven tijdens de cursus en gaan nu soms samen surfen of organiseren feesten en meetings.

Een surfari is een ideale manier om je surf vakantie eenvoudiger te maken van. Op de surfari ga je naar de beste surfspots op Fuerteventura voor jouw niveau, een surf gids vertelt je alle details over de spots tijdens de zoektocht voor de perfecte golf. We nemen je mee naar een groot aantal strand en reef breaks waar je je turns en moves kan trainen.

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Surfaris

Vereist niveau:  

de Quiksilver Surfschool Fuerteventura Surfari''s zijn voor de betere / gevorderde leerlingen met hun eigen materiaal (surfboard en wetsuit), die ongebroken golven kan rijden.

Inclusief: Feedback en advies van een ervaren en gekwalificeerde surfcoach-, spot-transfer en verzekeringen.

Surf Safari Prijzen:

Surf Safari 1 week: Price >>
Surf Safari 2 weken: Price >>

 

Klik hier om de Quiksilver Surfschool Surf Safari te boeken.

 
Email Us
Personeel gezocht