Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

Groep evenementen

Quiksilver Surfschool Fuerteventura is een van de grootste en oudste surfscholen op het eiland en we kunnen bedrijfs evenementen organiseren voor groepen van 50 + mensen.

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Group Events

Wij bieden volledige management en organisatie voor team building evenementen, personeels vakantie´s, en marketing-team meetings. We bieden onder andere: luchthaven transfers, accommodatie, groepsdiners / catering, en natuurlijk surfen evenementen en oceaan activiteiten, waaronder: surfen cursussen, strand evenementen, jacht trips naar het eiland Lobos of Lanzarote. Deze evenementen kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen en eisen.

Onze school ligt in de zonnige surf bestemming ´Corralejo´, in het noorden van Fuerteventura - de Canarische Eilanden. Met het kleine onbewoonde eiland Lobos op slechts 15 minuten per boot, met uitstekende snorkelen en duik omstandigheden.

 Corporate / Company Events
Roxy Girls Surf Event 2011

Een groep van 50  door Roxy & Quiksilver gesponsorde surfers, Roxy teamleden & Roxy pro´s kwamen om te surfen met Quiksilver Surfschool Fuerteventura. We regelden alles zoals vervoer naar de luchthaven tot groepsaccommodatie, een gigantische pool party met een live band en een skateboard half pipe, zeiltocht naar Lobos Island, en natuurlijk surfen met de VIP''s.

Het eiland

Al sinds de oudheid bekend als de "Fortunate eilanden", genieten de Canarische Eilanden van een permanent subtropisch klimaat verfrist door de zeebries en de Passaat wind, met warm water en consistente golven het hele jaar door.

Het is de perfecte locatie voor zowel ervaren surfers en totale beginners.

Email Us
Personeel gezocht
 
 Fuerteventura Island Paradise

Het hele jaar door consistente golven en spots voor alle niveau''s verwelkomen surfers op een trip naar fuerteventura. Het noordelijke puntje van Fuerteventura rond Corralejo, met aan de overkant Lanzarote, is het belangrijkste surf gebied op het eiland, met lange zandstranden en reef breaks op de westelijke, noordelijke en oostelijke kusten. Er zijn meer dan 50 surfspots binnen een afstand van 25 km, voorzien alle niveaus, van gemakkelijke beach breaks voor beginners tot lange golven voor manoeuvres, trics en barrels in grote golven, waarvan sommige van wereldklasse zijn.In het algemeen, zijn de meeste surfspots goed verstopt voor het massa toerisme en worden doorgaans alleen bezocht door surfers. De golven aan de noordkust zijn lang en perfect en de meeste zijn reef breaks. Er zijn ook heel lang zandstranden stranden aan de oost-en westkust, perfect voor beginners.De watertemperatuur varieert tussen de 18 C in de winter en 24 C in de zomer en het is warm weer gedurende het hele jaar , met een gemiddelde van 23 C in de winter! Dus met warm water het hele jaar door kan je surfen in boardshorts of korte wetsuits!

Het eiland heeft momenteel drie natuurparken: de Duinen van Corralejo, Het eilandje Lobos in het noorden en het schiereiland Jandia in het zuiden.

Het eiland is onlangs uitgeroepen tot "Reserva de la Biosfera" en zijn natuurlijke staat is bijna volledig bewaard gebleven

Neem voor meer informatie over het organiseren van een groot (bedrijfs) evenement contact met ons op.

 
 Surf Events