Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

Surfkamp Corralejo - Fuerteventura 

De comfortabele en moderne Surfkamp Corralejo is gelegen in de rustige woonwijk van Corralejo, op slechts 80 meter van het strand. 

 Surfcamp Casa Marco

Het Surfkamp Corralejo is exclusief voor onze Quiksilver Surfschool Fuerteventura studenten. Het Surfkamp Corralejo bestaat uit een hoofdgebouw, een 2 kamer appartement en een eerste verdieping studio met prachtig uitzicht over de jachthaven, het eiland Lobos en de surfspot Rocky Point. De gezellige surf villa heeft 7 kamers in totaal met 2-4 bedden per kamer, twee volledig ingerichte keukens, 3 badkamers, satelliet tv, 3 zonneterrassen, board opslag, buiten douches en is omgeven door een subtropische tuin. Dit is een kwaliteit Surfcamp, modern, kleurrijk, schoon en plezierig om te verblijven. Het Surfkamp Corralejo biedt prive en gedeelde kamers, ideaal voor individuen en groepen die willen socialisen en de geweldige ervaring van het surfen willen delen. Klik hier om nu te boeken!

Het centrum van de stad ligt op slechts 3 minuten lopen met alles wat je nodig hebt: surf winkels, restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. Het mooie strand van Waikiki is slechts 80 meter van Surfkamp Corralejo, zodat je aan je kleur kan werken na de surf cursus. De supermarkt, het winkelcentrum en wifi cafes zijn allemaal op slechts twee minuten om de hoek. Surfkamp Corralejo is de beste plaats om alles uit je vakantie, surfen, zon, nachtleven en het maken van nieuwe vrienden te halen.

Services

• 7 nachten / week verblijf in een comfortabele Villa

• Sat-TV/Surfvideos

• Volledig ingerichte keuken

• zonneterras om te relaxen

• Gratis Wifi

• 6 dagen / week surflessen

• Theorie en praktijk surf lessen (min.24h/week)

• Professionele begeleiding van ervaren surf instructeurs

• Hoge kwaliteit surf materiaal • Surfboard, Quiksilver / Roxy Wetsuit, Leash & Wax

• Transfer naar de beste surfspots in een 4x4

 

Luchthaven transfer available from 6€/person/way 

Alle cursussen en kampen lopen het hele jaar door, zodat je elke dag kunt beginnen. We raden 2 weken surfen aan om echt voortgang van je surfen te boeken en om van de Pura vida surf-lifestyle te genieten.

Surfkamp Corralejo Packages

 

Surfcamp zijn per persoon.


High season prices: 21/06 - 23/09   &   20/12 - 10/01

 

1 week surfcamp:
Surfkamp Corralejo 5 persoons kamer:  410
Surfkamp Corralejo 2 persoons kamer:  465
2 weeks surfcamp:
Surfkamp Corralejo 5 persoons kamer:  760
Surfkamp Corralejo 2 persoons kamer:  860

Low season prices: 24/09 - 19/12   &   11/01 - 20/06 

 

1 week surfcamp:
Surfkamp Corralejo 5 persoons kamer:  360
Surfkamp Corralejo 2 persoons kamer:  420
2 weeks surfcamp:
Surfkamp Corralejo 5 persoons kamer:  680
Surfkamp Corralejo 2 persoons kamer:  775
 

Klik hier om nu te boeken!

 
Email Us
Personeel gezocht