Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

The Quiksilver Surf School Fuerteventura - Improvers course: 6 dagen (24 uur)

Waarom zou je voor kou kiezen tijdens het surfen op vakantie? Onze Surf cursussen & kampen op Fuerteventura bieden je uitstekende warme omstandigheden om het hele jaar door te leren surfen. 300 + dagen zon, warm water, constante golven en een grote verscheidenheid van surfspots voor de verbeteraars - we hebben het allemaal!

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Improvers Course

Over de verbeteraars cursus

De snelste manier om je surfen te verbeteren is een opleiding aan de Quiksilver Surf School in Fuerteventura. Je krijgt instructies van een team van ervaren en gekwalificeerde meertalige surf coaches. Ons doel is om je te voorzien van een leuke en veilige leer ervaring, waar je de vooruitgang van je surfen meteen merkt en tevreden je vakantie afsluit. Je kunt op elk moment van het jaar met ons komen surfen - en tijdens de Europese winter biedt Fuerteventura de beste condities voor het verbeteren van surfers. Het water is warm, de golven staan aan en de zon schijnt, - wat wacht je nog op?

Leer doel: Het nemen en rijden van ongebroken (groene) golven. De Quiksilver Surf School verbeteraars cursus is bedoeld voor leerlingen die de basisprincipes van het staan op een surfboard hebben afgerond, en klaar zijn om door de gebroken golven te peddelen om de ongebroken (groene) golven te pakken.

Leer resultaten: Door kleine gebroken golven peddelen, Peddelen op snelheid, kracht en techniek. Duckdive techniek, eskimo / turttle roll, board controle en balans. Het nemen en rijden van ongebroken golven. sturen van de surfplank. het leren ´lezen´ van golfen. Vereist niveau: ´De Beginners Cursus´ of gelijkwaardige surf ervaring.

Prijs:

vanaf 215.- €

 

Klik hier om de Quiksilver Surf School Fuerteventura Verbeteraars cursus te boeken.

 

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Improvers Course

Verbeteraars Cursus Bevat: Surf materiaal, theorie en praktijk lessen, spot transfer en verzekeringen. - Accommodatie is niet inbegrepen in deze prijs, klik hier om de verbeteraars cursus in combinatie met verblijf in een van onze surfcamps te boeken.

 
Email Us
Personeel gezocht
 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Surf With Us!