Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

De Quiksilver Surf School Fuerteventura gevorderden cursus: 6days (24 uur)

Wil je je niveau naar the next level brengen? Er zijn meer dan 50 verschillende surfspots met knallende golven in een gebied van slechts 25 km rond Corralejo. We hebben kusten op het noorden, westen en het oosten, dus het is altijd ergens aflandig, waardoor Fuerteventura de ideale surf bestemming is voor surfers die hun vaardigheden willen verbeteren.

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Advanced Courses

Onze instructeurs zullen zich richten op ontwikkeling van vaardigheden die jij wilt verbeteren, oefenen in golven die uw niveau past. Met meer dan 15 jaar ervaring met het vinden van golven op het eiland en met een vloot van 4x4 off-road voertuigen kunnen we altijd op de juiste plek op het juiste moment zijn.

Leer Doel: Individuele doelen die gesteld worden door jouw en je coach, op basis van je huidige surfen niveau.

Leer Resultaat: Individuele en professionele coaching in lange, perfecte golven met lege line-ups en secret spots aan de legendarische noordkust. Met jarenlange ervaring en ons unieke concept van speciale oefeningen leren we je een grote variëteit aan geavanceerde technieken. Van bottom turns, top turns tot floaters, cross-steps en nose rides op een longboard tot en met de beginselen van shortboarden, duckdiven en tube rides, we laten je zien hoe je niveau een zet kan geven.

 

Email Us
Personeel gezocht
 

Vereist Niveau: "De verbeteraars cursus" of gelijkwaardig surf ervaring. (Mogelijkheid om met succes ongebroken golven te surfen)

Prijs:

vanaf 215.- €

 

Klik hier om de Quiksilver Surf School Fuerteventura gevorderden cursus te boeken.

Gevorderden Cursus bevat: Surf materiaal, theorie en praktijk lessen, spot transfer en verzekeringen. - Accommodatie is niet inbegrepen in deze prijs, klik dan hier om de gevorderden cursus inclusief verblijf in een van onze surfcamps te boeken.

 

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Surf Paradise
 
 Quiksilver Surfschool - Video Analysis