Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura
 

Board Verhuur

De juiste uitrusting is essentieel voor verbetering en plezier tijdens het surfen. Daarom hebben we een van de grootste assortimenten van surfboards en wetsuits die aan alle behoeften van onze klanten past, het maakt niet uit wat voor niveau je hebt.

Boards

Ons assortiment varieert van de bekende NSP sandwich boards tot en met een speciale lijn van Surftech boards.

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura Board Rental
NSP-Boards

NSP Sandwich boards zijn licht, sterk en gemakkelijk te surfen. Deze boards zijn voor alle niveau´s geschikt.

Surftech-Boards

Voor de veeleisende surfers hebben we een speciale lijn Surftech-boards, super lichte, high-performance sandwich boards van de beste shapers zoals John Carper, Wayne Lynch, Webber en Rusty. Met ons boardpool-systeem kan je per dag kiezen welk board geschikt is voor je.

Wetsuits en schoentjes

Als je het koud hebt in het water, dan is surfen geen pretje. Wij bieden de warmste en meest flexibele wetsuits op de markt. We hebben Quiksilver en Roxy wetsuits Shorty´s en steamers in alle maten . En voor de betere surfers die de reef breaks willen surfen bieden we surfschoentjes in alle maten.

Equipment Huur
   
Surfboard NSP*
3 dagen (Minimaal huur): vanaf 30 Euro  
1 Week (7 dagen): vanaf 50 Euro   
Surfboard Surftech*
1 Week (7 dagen - Minimaal huur): vanaf 90 Euro  
2 Weken (12 dagen): vanaf 180 Euro  
Wetsuit
1 dag: vanaf 6 Euro  
1 week (7 dagen): vanaf 30 Euro  
Schoentjes
1 dag: vanaf 3 Euro  
1 week (7 dagen): vanaf 15 Euro  
NSP huur* (100 Euro schade borg)
Surftech huur* (200 Euro schade borg)
* Javascript is disabled, please enable or go to our prices page
 
 
Email Us
Personeel gezocht