Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura

Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Surf Cursus 

Beginners Verbeteraars Gevorderden 2 Weken Prive Lessen Surf Safaris Kids Groep

Beginners cursus:

De eenvoudigste en snelste manier om je eerste golf te surfen is dmv. een cursus bij onze Quiksilver surfcamps in Fuerteventura. Op elk moment van het jaar kan je met ons komen leren surfen - we hebben de goede golven, warm water en zonneschijn wat zal leiden tot veel plezier en tevredenheid tijdens het ontdekken van de beste sport ter wereld! Bij de Quiksilver surfschool Fuerteventura (gelegen in het mooie stadje Corralejo in het noorden van Fuerteventura), ontvang je instructies van een team van ervaren, gekwalificeerde en meertalige surf coaches. Onze coaches voorzien u van een belonende en veilige leer ervaring - plezier gegarandeerd! Lees hier meer..

 Learn to Surf

Verbeteraars cursus:

De snelste manier om je surfen te verbeteren is een opleiding aan de Quiksilver Surf School in Fuerteventura. Je krijgt instructies van een team van ervaren en gekwalificeerde meertalige surf coaches. Ons doel is om je te voorzien van een leuke en veilige leer ervaring, waar je de vooruitgang van je surfen meteen merkt en tevreden je vakantie afsluit. Je kunt op elk moment van het jaar met ons komen surfen - en tijdens de Europese winter biedt Fuerteventura de beste condities voor het verbeteren van surfers. Het water is warm, de golven staan aan en de zon schijnt, - wat wacht je nog op? klik hier..

 Improvers Course

Gevorderden cursus:

Onze instructeurs zullen zich richten op ontwikkeling van vaardigheden die u wilt verbeteren, oefenen in golven die uw niveau past. Met meer dan 15 jaar ervaring met het vinden van golven op het eiland en met een vloot van 4x4 off-road voertuigen kunnen we altijd op de juiste plek op het juiste moment zijn. Lees hier meer..

 Advanced Courses

Surf Safaris

Een surfari is een ideale manier om je surf vakantie eenvoudiger te maken van. Op de surfari ga je naar de beste surfspots op Fuerteventura voor jouw niveau, een surf gids vertelt je alle details over de spots tijdens de zoektocht voor de perfecte golf. We nemen je mee naar een groot aantal strand en reef breaks waar je je turns en moves kan trainen. Kilk hier..

 Surf Safaris
 
Email Us
Personeel gezocht