Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura Quiksilver Surfschool Fuerteventura
 Welkom

Quiksilver Surf School Fuerteventura

Quiksilver Surf School Fuerteventura biedt wereldklasse surfcamps in een authentieke en betaalbare vakantie bestemming. Gemakkelijk te bereiken vanaf het vasteland van Europa. Warm water, zon, consistente golven en een grote verscheidenheid aan surfspots het hele jaar door - is slechts een onderdeel van wat je kunt verwachten bij ons.

De succesvolle Quiksilver Surf School Fuerteventura werd opgericht in 1994 (als Natural Surf en later Matador Surf school) door Joachim Hirsch, de Duitse Longboard kampioen 1999 en voormalig lid van het Duitse nationale surf team. Sinds het begin is onze filosofie om onze klanten te voorzien van professionele en individuele surf coaching met een internationale standaard gecombineerd met een surf-stijl accommodatie (Surfcamp) voor informatie over onze surfcamp klik hier

Surf With Us!

Bij de Quiksilver Surf School Fuerteventura krijgt u les van een team zeer gemotiveerde en gekwalificeerde meer talige surf coaches.

Het is ons doel om je te voorzien van een leuke en veilige leer ervaring, waar je een merkbare vooruitgang boekt van je surf techniek. Wij behandelen onze leerlingen als individuen, geschikt voor alle leeftijdsgroepen en eisen van kinderen tot volwassen, van absolute beginners tot meer ervaren surfers.

Quiksilver Surfschool Fuerteventura heeft al duizenden mensen geïntroduceerd aan de geweldige sport van het surfen, en we zijn trots dat veel van onze leerlingen elk jaar terug komen. Lees enkele van hun reacties hier.. Wij richten ons op het geven van cursussen die je vaardigheden snel zullen verbeteren. Onze coaching methoden omvatten: strand en surf veiligheid, praktijk techniek op het strand, in het water coaching en feedback, video analyse van je surfen, surf / oceaan theorielessen, alsmede het verschaffen van het beste surf materiaal voor jouw niveau.

Email Us
Personeel gezocht
 Bezoek onze nieuwe website!
 
 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Learn To Surf

We hebben een vloot van 4x4 off-road voertuigen die je naar de beste omstandigheden op de dag rijden. Wij zijn een van de grootste scholen op het eiland en hebben bedrijfs - surf evenementen voor groepen van 50 + mensen. Lees hier meer ..Onze school ligt in de zonnige surf bestemming van Corralejo, in het noorden van Fuerteventura - de Canarische Eilanden. Fuerteventura heeft een goede surf omstandigheden het hele jaar door, zodat je dagelijkse met ons kunt leren om surfen op elk moment van het jaar. Het noorden van Fuerteventura heeft een grote keuze aan surfspots voor alle niveaus, met 3 kusten om uit te kiezen (Oost, West en Noord) allen gelegen op een korte rij-afstand van Corralejo. Leer surfen op de eindeloze zandstranden of vette reef breaks, Fuerteventura heeft het allemaal!

 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Corralejo, The Canary Islands
 
 Quiksilver Surfschool Fuerteventura - Summer surfcamps

Surfkamps

Bij de Quiksilver Surfschool Fuerteventura beheren we een scala aan comfortabele surfcamps, villa''s en appartementen die aan alle wensen voldoen, zodat zowel jong als oud van een goede nachtrust kan genieten.

Surfkamp Corralejo is ons kwaliteit surfcamp in het hart van Corralejo, Fuerteventura. Surfcamp Corralejo biedt prive en gedeelde kamers, ideaal voor individuen en groepen, met het strand, bars en winkels op loopafstand. Lees hier meer..

Villa Antonio is ons country stay geschikt voor individuen, stelletjes, groepen en families van alle leeftijden die een rustige plek willen om te ontspannen na een dag in de oceaan. Villa Antonio ligt in het prachtige dorpje Villa Verde, op 15 minuten rijden van Corralejo, met een aantal van de beste Spaanse restaurants in de regio. Bij Villa Antonio begint de dag met een ontbijt en lunchpakket voor je surf dag op een van de mooiste stranden van Fuerteventura. Klik hier..

• Surf Resort Corralejo. Een luxe (villa) complex in Corralejo, die een spectaculair 360 uitzicht heeft over de oceaan en stad vanaf het dak terras. Met vier luxe studio''s en een villa gelegen rond een binnenplaats met een prive zwembad maakt deze luxe studio''s ideaal voor koppels of groepen en de villa is tevens ideaal voor grotere groepen of families.